Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σε καλό δρόμο το 2013 για το EuroVelo


Φαίνεται ότι το 2013 είναι ήδη σε καλό δρόμο για να είναι η καλύτερη χρονιά ακόμα για το ευρωπαϊκό δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ημερομηνίες για τους επόμενους μήνες.

 27 Φεβρουαρίου - Έναρξη EuroVelo.com και ο νέος Χάρτης EuroVelo

Μετά από μήνες προετοιμασίας, τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η λειτουργία δύο σημαντικών νέων εργαλείων προώθησης του EuroVelo. Το πρώτο είναι μια ενημερωμένη έκδοση του χάρτη επισκόπησης EuroVelo. Ο χάρτης έχει πλήρως ενημερωθεί με βάση τις τελευταίες πληροφορίες από Εθνικά Κέντρα Συντονισμού μας και τους Συντονιστές EuroVelo (NECC / C) και άλλους εταίρους. Συμπληρωματικά με το νέο χάρτη θα είναι το EuroVelo.com - η ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται για διακοπές με ποδήλατο στην Ευρώπη.

6 - 10 Μαρτίου - έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου και έναρξη της ιστοσελίδας για το EuroVelo 15

Μετά από ένα επιτυχημένο ξεκίνημα του περιπτέρου των ECF / EuroVelo στην κορυφαία ταξιδιωτική έκθεση στον κόσμο την προηγούμενη χρονιά, θα είμαστε πίσω στο Βερολίνο τον Μάρτιο για την φετινή διοργάνωση. Πέρυσι, 172.132 επισκέπτες παρακολούθησαν την έκθεση, γι' αυτό θα είναι η τέλεια ευκαιρία για την παρουσίαση του νέου χάρτη EuroVelo και της ιστοσελίδας. Αν επισκεφθείτε την έκθεση, θα είμαστε στην αίθουσα 4,1 και στο περίπτερο 212.

Στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου θα παρουσιαστεί επίσης η έναρξη του νέου δικτυακού τόπου EuroVelo 15. Ενταγμένο στην δομή του EuroVelo.com, η ιστοσελίδα θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για τις υπόλοιπες πύλες των διαδρομών που θα αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια. Ο δικτυακός τόπος έχει αναπτυχθεί ως μέρος του έργου “Démarrage” και η ομάδα του έργου θα έχει επίσης περίπτερο στην έκθεση.

10 Ιουνίου - Συνάντηση των Εθνικών Συντονιστικών Κέντρων και των Συντονιστών EuroVelo

Καθώς η παγκόσμια διάσκεψη Velo-city του περασμένου έτους διοργανώθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, η ετήσια Συνάντηση Εθνικών Συντονιστικών Κέντρων και των Συντονιστών EuroVelo διοργανώθηκε για να συμπέσει με το πρώτο κοινό συνέδριο EuroVelo, Greenways και Ποδηλατικού Τουρισμού στη Νάντη της Γαλλίας. Φέτος, ωστόσο, το Velo-city επιστρέφει στη «γηραιά ήπειρο» και έτσι η ετήσια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από την έναρξη του συνεδρίου στην Βιέννη, όπως γινόταν συνήθως.

11 - 14 Ιούνιος Velo-City Βιέννη

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το συνέδριο Velo-City 2013 θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη και ήδη προετοιμάζεται ένα απίστευτο γεγονός. Το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά περιλαμβάνει σίγουρα παρουσιάσεις που σχετίζονται με τον ποδηλατικό τουρισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Velo-city 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου