Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση του ποδηλάτου μέσω της Εβδομάδας MOVE 2014

Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2014,  η εβδομάδα MOVE  θα ενώσει για άλλη μια φορά την Ευρώπη για να γιορτάσει και να προωθήσει τον αθλητισμό και την σωματική δραστηριότητα.

Έχοντας δει την επιτυχία της Εβδομάδας MOVE 2013, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε νέες καινοτόμες εκδηλώσεις που να χρησιμοποιούν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία για να διαδώσουν το μήνυμα ποδηλασία σε νέα ακροατήρια.

Η εκστρατεία NowWeMove 2013 ξεπέρασε κάθε προσδοκία με το υψηλό επίπεδο της συμμετοχής και την καταπληκτική ποικιλία των εκδηλώσεων για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας σε διατομεακό επίπεδο. Σε 33 χώρες, υπήρχαν πάνω από 1.260 εκδηλώσεις, σχεδόν 300 από τις οποίες εστιάστηκαν στα οφέλη της ποδηλασίας!

Ας γίνουν φέτος ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις για το ποδήλατο! Η εβδομάδα MOVE 2014 είναι μια υπέροχη ευκαιρία για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας, την ποδηλασία και την δημιουργία νέων διασυνοριακών συνεργασιών στον τομέα αυτό.

Η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) εταίρου του Διεθνούς Συνδέσμου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ISCA) συμβάλλει αποφασιστικά στο όραμα του NowWeMove: να κάνει 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη σωματικά δραστήριους μέσα από τον αθλητισμό, την αλληλεγγύη και τη δημιουργικότητα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου εκδήλωση, επικοινώνησε με τον Εθνικό Συντονιστή για την Εβδομάδα MOVE στην Ελλάδα:

Γιώργος Φαρφαράς, nowwemovegreece@gmail.com, greenwayscoop@gmail.com

Περισσότερα:
http://www.ecf.com/projects/now-we-move/
http://nowwemove.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου