Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ολοκλήρωση του EuroVelo 3 έως το 2016 στην Γαλλία



Στην Γαλλία την προηγούμενη χρονιά, οι  εταίροι για την διαδρομή EuroVelo 3 συναντήθηκαν  προκειμένου να συμφωνηθούν τα βασικά στοιχεία της εταιρικής σχέσης (π.χ. ο προϋπολογισμός , οι δράσεις κά) .  Μέχρι το τέλος της συνάντησης, οι εταίροι είχαν συμφωνήσει ότι θα έχουν ολοκληρώσει το γαλλικό τμήμα της διαδρομής μέχρι το 2016. Αυτή ήταν η τελευταία καλή είδηση που εξακολουθεί να δίνει  νέα ώθηση στην υλοποίηση της διαδρομής αυτής στην  Γαλλία .Είχε προηγηθεί η δημιουργία μιας επιτροπής για να αποφασίσει το δρομολόγιο της διαδρομής με την περιφέρεια Ile-de - Franc.
Προς το παρόν, 8 εταίροι ( από τα γαλλικά περιφερειακά και περιφερειακά συμβούλια ) έχουν επίσημα υπογράψει στην επιτροπή τη διαδρομή - πάνω από το ένα τρίτο των αρχών που συνδέονται με αυτή τη ποδηλατική διαδρομή.  Άλλες αρχές θα ενταχθούν σταδιακά στην συνέχεια .
Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η συμμετοχή , η οργανωτική επιτροπή ψήφισε υπέρ της χορήγησης στους εταίρους , είτε δικαίωμα λήψης αποφάσεων ή συμβουλευτικό ρόλο , ανάλογα με το επίπεδο της επένδυσής τους.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου