Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νέα σχήμα υπηρεσιών φιλικών στους ποδηλάτες ξεκίνησε στη Γαλλία


Ένα ακροατήριο 80 άτομα παρακολούθησε την επίσημη έναρξη της Accueil Vélo στην καρδιά του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στο Bercy, Παρίσι το Μάιο του 2012.

Το Accueil Vélo συγκεντρώνει σε ένα εμπορικό σήμα πολυάριθμα μικρότερα συστήματα φιλικά στον ποδηλάτη, το οποίο λειτουργεί σε περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο στη Γαλλία. Οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το σήμα για να εντοπίζουν εύκολα καταλύματα και παρόχους που προσφέρουν ανέσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες για τους ποδηλάτες. Το ίδιο λογότυπο  μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα γραφεία τουρισμού, τα καταστήματα ενοικίασης ποδηλάτων και τουριστικές τοποθεσίες.

Ελπίζουμε ότι θα ενθαρρύνει περαιτέρω την ανάπτυξη της βιομηχανίας της τουριστικής ποδηλασία στη Γαλλία. Φυσικά, η Γαλλία είναι ήδη ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός ποδηλασία – εκτιμάται ότι περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τουρίστες επισκέπτονται τη Γαλλία με ποδήλατο κάθε χρόνο και ο ποδηλατικός τουρισμός παράγει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως υποστηρίζοντας 16.000 θέσεις εργασίας, οι μισές εκ των οποίων στους τομείς διαμονής και εστίασης. Εκτιμάται ότι για κάθε χιλιόμετρο ποδηλατικής διαδρομής παράγονται  60.000 ές  100.000 ευρώ από τα οφέλη του τουρισμού ανά έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου